Виберіть сторінку

Вітання ректора ДонНУ імені Василя Стуса Ілля Хаджинова з нагоди 86-річчя Alma Mater

Вітання ректора ДонНУ імені Василя Стуса Ілля Хаджинова з нагоди 86-річчя Alma Mater

Шановна академічна спільното, здобувачі, випускники та співробітники ДонНУ імені Василя Стуса!

Вітаю рідну Alma Mater із 86-річчям!

Це свято об’єднує покоління здобувачів та випускників, викладачів, науковців та працівників ДонНУ імені Василя Стуса, родинні династії, плекає споконвічні традиції та надихає на підкорення нових вершин!

За 86 років славетної історії ДонНУ імені Василя Стуса став потужним ЗВО національного рівня, лідером освіти і науки України, центром фундаментальних і прикладних досліджень та якості вищої освіти.

Попри численні виклики воєнного сьогодення, ми тримаємо освітньо-науковий фронт, формуємо інтелектуальну еліту нації, посилюємо міжнародну співпрацю, розширюємо коло партнерств, захищаємо свободу, незалежність та територіальну цілісність України на передовій, активно волонтеримо в тилу, допомагаємо нашим захисникам і захисницям, піклуємося про дітей-ВПО, надаємо безоплатну правову і психологічну допомогу, реалізуємо проєкти соціальної дії, відкриваємо нові освітні програми, спрямовані на підготовку висококваліфікованих фахівців для післявоєнної відбудови України, надаємо фахові експертні та наукові висновки, підвищуємо кваліфікацію вінничан на замовлення владних і громадських інституцій, проводимо численні благодійні заходи та наближаємо перемогу України! Глобальні виклики лише зміцнюють силу нашого духу на шляху до самовдосконалення задля динамічного поступу та процвітання української держави.

Дякую кожному за вагомий внесок у розвиток Університету, збереження традицій і цінностей нашої Alma Mater, примноження слави та здобутків ДонНУ імені Василя Стуса! Окремі слова подяки адресую ЗСУ і тим студентам, викладачам, працівникам та випускникам Університету, які в лавах Сил оборони нашої держави дають гідну відсіч російському агресору, звільняють міста та села від окупантів та стоять на варті нашої свободи й незалежності!

У цей святковий день бажаю всім нам мирного неба і перемоги, нових здобутків та ініціатив, творчого і наукового пошуку, процвітання та Божого благословення!

Слава тобі, о Alma Mater,

Завжди і всюди славімо тебе,

Щастя нехай буде з тобою завжди,

Донецький університет.

Слава ДонНУ імені Василя Стуса!

Слава Україні!

З найкращими побажаннями

Ректор Ілля ХАДЖИНОВ

Архіви

Приєднуйтеся до нас