Виберіть сторінку

Здобувачка економічного факультету Юлія Довгалюк про Erasmus+ project: Diversity+Inclusion

Здобувачка економічного факультету Юлія Довгалюк про Erasmus+ project: Diversity+Inclusion

Здобувачка 2 курсу економічного факультету ДонНУ імені Василя Стуса (ОП «Підприємництво. Інтернет-трейдинг. Туристичний бізнес») Юлія Довгалюк узяла участь у програмі міжнародної мобільності і поділилася з редакцією новинного сайту «Університетські вісті» своїми враженнями про Erasmus+ project: Diversity+Inclusion.

«Нещодавно я повернулася з Erasmus+ project: Diversity+Inclusion. Це був мій перший досвід на молодіжних обмінах, і я дуже боялася їхати. Проте, наразі вважаю, що це одне з моїх найкращих рішень за останні роки!

Передусім це був виклик. Я потрапила в англомовне середовище і відчула, що наприкінці проєкту покращила свої навички.

Це було 7 насичених лекціями і тренінгами днів. Ми мали дуже багато вправ, які допомогли нам розширити свої знання про інклюзію, дискримінацію, стереотипи тощо. Також неймовірно цікаво було дізнатися про інші культури, інші мови та звичаї і познайомити учасників з інших країн з нашою культурою, традиціями і мовою. І звичайно розповідати про війну, яка зараз знищує нашу націю.

Окрім лекцій та тренінгів, ми проводили дуже багато часу разом з іншими учасниками ввечері, співали пісні на різних мовах біля вогнища, робили один одному пам’ятні подарунки та спілкувалися.

Такі обміни дійсно розширюють кругозір, дарують багато незабутніх емоцій та нових друзів. Не потрібно боятися брати участь у таких заходах, адже це неймовірна можливість для подорожей, нових знайомств і знань!», – підкреслює Юлія Довгалюк.

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас