Виберіть сторінку

Урочисте вручення дипломів випускникам ОС «Бакалавр» економічного факультету ДонНУ імені Василя Стуса

Урочисте вручення дипломів випускникам ОС «Бакалавр» економічного факультету ДонНУ імені Василя Стуса

Вітаємо наших неперевершених випускників економічного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса!

Сьогодні був день, на який вони чекали з нетерпінням – день, коли вони стали випускниками бакалаврських програм 2023 року. Цей день був сповнений емоцій, запам’ятався яскравими моментами та став початком їх нового професійного шляху.

Їхні досягнення не могли пройти непомічено. Ректор ДоннУ імені Василя Стуса Ілля Хаджинов та т.в.о. декана економічного факультету Неля Волкова, привітали їх, побажали нових здобутків, незабутніх моментів та особисто вручили дипломи з відзнакою. Це визнання їхнього потенціалу та відданості навчанню.

Викладачі кафедр економічного факультету висловили випускникам свої найщиріші побажання успіхів у подальшому професійному зростанні.

Випускники звернулися до всіх присутніх зі словами вдячності, подякувавши декану, всім викладачам, заступникам та рідному Університету за можливість отримати якісну освіту, за незабутній період навчання, дружбу та взаємопідтримку, за можливість бути частиною великої родини економічного факультету.

Сьогодні ми бажаємо їм безмежного щастя, процвітання та неймовірних успіхів. Нехай їхні мрії здійснюються, а їхні кар’єрні шляхи будуть відкриті для досягнень та визнання. Вони – майстри своєї долі, і ми впевнені, що вони здатні змінити світ навколо себе.

Цей випуск – це ще одна перемога, ще один крок вперед! Наші випускники – горді представники молодого покоління, яке змінює Україну. Вони – наша надія, наша сила, наше майбутнє!

Разом ми здатні створити краще майбутнє для нашої країни!

Слава Україні! Героям Слава!

Економічний факультет ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас