Виберіть сторінку

HR FEST DONNU

HR FEST DONNU

19 вересня у корвокінгу Донецького національного університету імені Василя Стуса відбувся HR FEST DONNU за участі провідних фахівців-практиків у сфері управління персоналом, викладачів та студентів економічного факультету Стусівського університету.

На урочисте відкриття заходу завітали фахівці у сфері HRM: директор консалтингової компанії «Адьютор» Ольга Зборовська, HR директор компанії «КустоАгро» Наталія Коротун, менеджер з персоналу «КредіАгрікольБанк» Оксана Примак, директор з персоналу ТОВ «ПромАвтоматикаВінниця» Катерина Штопко та заступник начальника відділу по роботі з персоналом ТОВ-НВП «Аргон» Марина Потапова.
Проректор з науково-педагогічної роботи, стратегічного розвитку та інновацій, доктор політичних наук, професор Тетяна Нагорняк привітала учасників фестивалю, подякувала викладачам кафедри менеджменту та поведінкової економіки за продовження традиції святкування днів кафедри і її спеціальностей, побажала усім присутнім реалізації амбітних планів та креативних ідей. Декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Лариса Шаульська привітала ейчарів, студентів, що мріють пов’язати свою діяльність з сферою HRM, викладачів кафедри, яка вже більше 45 років готує НR-менеджерів, з професійним святом. Лариса Володимирівна зауважила: «Серед багатьох напрямів менеджменту, який є дійсно популярним, саме ця HRM сфера є унікальною та перспективною. Досить багато молоді прагнуть отримати саме цю професію, адже вона популярна. До нас приходять навчатися люди з декількома дипломами про вищу освіту, які вже працюють та відчувають потребу отримати саме таку компетентність».

В.о. завідувача кафедри менеджменту та поведінкової економіки, доктор економічних наук, професор Ольга Дороніна підкреслила, що ейчар – це не професія, а стиль життя! Вона познайомила усіх учасників заходу з історією кафедри менеджменту та поведінкової економіки і розповіла про переваги та можливості здобуття цієї професії у Стусівському університеті.
Родзинкою свята стало інтерактивне спілкування з гостями фестивалю, фахівцями у сфері HRM, які ділилися секретами успіху та давали ефективні поради молоді як реалізувати свій потенціал у житті і стати успішним HR-менеджером.

Випускники економічного факультету, які успішно реалізували себе у професії також поділилися першим досвідом роботи, розповіли студентам як знати хорошу роботу та стати висококомпетентними фахівцями.

Студенти економічного факультету приготували для гостей свята сюрприз – жартівливу сценку про життя кафедри менеджменту та поведінкової економіки. Квартет солісток виконав енергійну музичну композицію, присвячену HR-менеджерам. Студенти мали можливість перевірити свої знання з HR, взявши участь у вікторині. Також на учасників фестивалю очікував розіграш призів з брендовою продукцією Стусівського університету та смачний святковий торт.

Архіви

Приєднуйтеся до нас