Виберіть сторінку

Відкритий діалог із молоддю ДонНУ імені Василя Стуса

Відкритий діалог із молоддю ДонНУ імені Василя Стуса

Відкритий діалог із молоддю та можливість peer to peer спілкування із політичними діячами – це саме ті інструменти, які дозволяють рухати молодіжну політику вперед і залучати молодь до процесів державотворення.

8 серпня в ДонНУ імені Василя Стуса відбувся цікавий захід за участі народної депутатки України та нашої випускниці Юлії Овчинникової та команди Міжнародного республіканського інституту – Юлії Вусенко і Вікторії Шилюк.

Під час обговорення порушувалися питання щодо політичної та громадської участі молоді у прийнятті рішень на всіх рівнях, європейської молодіжної співпраці, участі молоді у процесах державотворення.

Модуль про європейську молодіжну політику було представлено кандидатом історичних наук, старшим викладачем кафедри міжнародних відносин і зовнішньої політики факультету історії та міжнародних відносин ДонНУ імені Василя Стуса Іриною Паніною. Вона розповіла про можливості залучення молоді України до європейської молодіжної співпраці.

Результатом зустрічі стануть рекомендації для профільних Міністерств та органів місцевого самоврядування.

Організація зустрічі відбулася завдяки підтримці Міжнародного республіканського інституту та програми USAID РАДА: наступне покоління.

Щиро дякуємо нашим гостям за цікаву бесіду, а молоді за залученість, енергію та прагнення до змін!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас