Виберіть сторінку

Доцент кафедри міжнародних відносин і зовнішньої політики Ірина Богінська пройшла навчання за програмою «Життєстійкість 2.0»

Доцент кафедри міжнародних відносин і зовнішньої політики Ірина Богінська пройшла навчання за програмою «Життєстійкість 2.0»

21-23 вересня 2023 року відбулося навчання за програмою «Життєстійкість 2.0», що реалізується громадською організацією Рада жінок Донеччини у межах гуманітарного реагування UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення спільно з Міністерством молоді та спорту України.

Серед учасників програми – Ірина Богінська, кандидат історичних наук, доцент кафедри міжнародних відносин і зовнішньої політики факультету історії та міжнародних відносин ДонНУ імені Василя Стуса.

У програмі взяли участь  4️0️ експертів та експерток із Вінницької, Дніпропетровської, Київської, Чернігівської, Полтавської, Волинської, Львівської, Одеської, Рівненської, Тернопільської та Харківської областей.

Пропрацювавши методику програми «Життєстійкість 2.0», експерти та експертки будуть навчати молодь:

  • надавати собі і своїм друзям першу психологічну допомогу;
  • керувати своїми почуттями під час важких ситуацій;
  • впевнено спілкуватися з близькими й друзями, коли життя дає нам виклики;
  • знаходити у собі сили й підтримку під час складних моментів.

Якщо і ви хочете підвищити свою життєстійкість, то курс «Життєстійкість молоді в умовах кризи» завжди доступний на Prometheus за цим покликанням: https://bit.ly/45nQUCs

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас