Виберіть сторінку

Тренінг «Time management і успішний успіх або як все встигнути в Університеті»

Тренінг «Time management і успішний успіх або як все встигнути в Університеті»

28 вересня у коворкінг-центрі «Університет – наш дім» відбувся тренінг «Time management і успішний успіх або як все встигнути в Університеті».

Організаторками та тренерками заходу виступили представниці студентської ради факультету історії та міжнародних відносин Катерина Глухман та Ірина Лапіна.

«Проблема багатьох soft-skills тренінгів із тайм-менеджменту полягають в тому, що вони містять загальні методики «терміново – нетерміново» або «важливо – неважливо», які не завжди враховують реального запиту споживача. Усе ускладнюється й тим, що не кожна людина взагалі ці запити усвідомлює і розуміє що їй треба, а що ні.

Коли ж приймається рішення вступати до університету та отримувати фах, питання усвідомлення запитів стає менш актуальним, оскільки вони частково визначаються розкладом та поза аудиторними активностями, а поняття «успішного успіху» можна виміряти в часі й просторі.

І методика управління часом в прив’язці до отримання фаху та до нашого Університету, у цьому випадку, зайвою не буде. Апробації цієї методики й був присвячений тренінг «Time management і успішний успіх або як все встигнути в Університеті», – наголосили тренерки.

Під нас заходу слухачі ознайомилися з:

  • адаптованою під навчальний процес пірамідою Маслоу;
  • підходом до оцінки ефективності використання часу в Університеті;
  • інструментами того, як розбудовувати тижневий графік навколо аудиторних занять та все встигати;
  • як гармонізувати різні види активності протягом всього періоду навчання.

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас