Виберіть сторінку

Запрошуємо до магістратури факультету філології, психології та іноземних мов

Мрієте про навчання у магістратурі? Вправно володієте словом, прагнете досягнути вершин перекладацької майстерності, розкрити секрети успішного публічного виступу, опанувати сучасні лінгвокомп’ютерні технології, професійно надавати психологічну консультацію клієнтам, досконало вивчити германські мови та літератури?

Донецький національний університет імені Василя Стуса допоможе реалізувати Ваші амбітні плани та відкриє нові перспективи для професійного зростання!

Факультет філології, психології та іноземних мов надасть Вам можливість для поглибленого вивчення слов’янських, германських та романських мов, традиції поєднання сучасних методик викладання з лінгвістичними комп’ютерними програмами, технічними засобами навчання.

Викладачі – досвідчені практики й науковці, професори – ініціативні та небайдужі особистості забезпечують набуття студентами фундаментальних знань, а також проводять наукові дослідження з сучасних напрямів філології та психології📚

➡️На факультеті здійснюється фундаментальна підготовка магістрів за такими освітніми програмами:

◾️035.01 «Українська мова та література» / ОП «Українська мова та література» (денна та заочна форма навчання);

◾️ 035.10 «Прикладна лінгвістика» / ОП «Прикладна лінгвістика» (денна форма навчання);

◾️ 035.041 «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська» / ОП «Англійська та друга іноземна мови та літератури (переклад включно)» (денна форма навчання);

◾️ 053 «Психологія» / ОП «Реабілітаційна психологія в надзвичайних ситуаціях» (денна та заочна форма навчання).

За спеціальністю 035 «Філологія» також готують докторів філософії та докторів наук за денною та заочною формами здобуття освіти.

Стусівський – вибір найкращих!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас