Виберіть сторінку

Навчання за програмою Erasmus+

Навчання за програмою Erasmus+

Здобувачі вищої освіти факультету філології, психології та іноземних мов ДонНУ імені Василя Стуса використовують можливість навчатися в закордонних закладах вищої освіти за програмою Еразмусу.

Бойван Катерина Романівна, студентка 3 курсу спеціальності «Англійська та друга іноземна мови та літератури (переклад включно)», навчається цього семестру в Гданському університеті на факультеті іноземних мов. Вона поділилася з редакцією нашого новинного сайту своїми враженнями від програми: «Уже місяць, як навчаюся в Польщі, Гданськ, за програмою обміну Erasmus+. За ці 4 тижні довелось багато що пережити: від проблем із документами до веселощів на вечірках. Однак, ось мої головні feedbacks:

  1. Навчатись у європейському університеті – це візуальне задоволення. Скляний університет, із панорамними вікнами, виглядає модерново та сучасно. Аудиторії світлі, просторі та теплі.
  2. Рівень знань, який нам дають на факультеті філології, психології та іноземних мов в ДонНУ імені Василя Стуса, дійсно високий. Уже неодноразово я чула похвалу від викладачів через свій рівень англійської та німецької. Дуже високо були оцінені мої розмовні навички німецької (ніколи не забуду подив викладачки, коли вона дізналася, що я вчу мову лише 1,5 роки). Також хочу підкреслити, що багато дисциплін читаються native speakers.
  3. Усі додаткові дисципліни та факультативні заняття спрямовані на продовження та доповнення головної лінії навчання. Як майбутній білінгвальний філолог-перекладач я вивчаю історію англо- та німецькомовної літератури як ДВВС. Таким чином, я не розсіюю свою увагу на інші непрофільні предмети та більше концентруюсь та тому, що мені дійсно потрібно».

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас