Виберіть сторінку

Клініцисти Владислава Ровінська й Анастасія Соболєва пройшли стажування в Національному агентстві з питань державної служби

Клініцисти Владислава Ровінська й Анастасія Соболєва пройшли стажування в Національному агентстві з питань державної служби

З 30 жовтня по 10 листопада 2023 року переможці фінального етапу Міжнародного стажування для студентів UP «Доброчесна публічна служба: міф чи реальність?» Владислава Ровінська і Анастасія Соболєва пройшли стажування в Національному агентстві з питань державної служби.

UP «Доброчесна публічна служба: міф чи реальність?» проводився у межах реалізації проєкту «Антикорупційний комплаєнс у вищій освіті: закордонний досвід і національна практика», співорганізаторами  були Асоціація юридичних клінік України й Національне агентство України з питань державної служби.

Для клініцисток це була потужна можливість спробувати себе у ролі державних службовців та попрацювати у колективі справжніх професіоналів, побачити зсередини усю складність роботи на державу та суспільство. Також стажерки взяли участь у підготовці і проведені круглого столу  8 листопада 2023 року. Під час стажування клініцистки допомагали наставникам готувати зміни до законів та постанов.

Безмежно вдячні Асоціації юридичних клінік України, Національному агентству України з питань державної служби та всім партнерам за можливості, які сьогодні вони дають студентству. Такі заходи надважливі для нашого майбутнього та розбудови нашої держави!

Слава Україні!

Юридичний факультет ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас