Виберіть сторінку

Урочистий прийом ректора ДонНУ імені Василя Стуса

Урочистий прийом ректора ДонНУ імені Василя Стуса

У Донецькому національному університеті імені Василя Стуса 12 грудня відбувся урочистий прийом ректора.

На захід завітали поважні гості: полковник поліції, начальник Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Дмитро Сосинович,  директор Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної військової адміністрації Світлана Ярмоленко, заступник генерального директора ПрАТ «Вінницький завод “Маяк”», депутат Вінницької міської ради Вячеслав Теліковський та директор ТОВ «Українська вагова компанія – Брацлав» Іван Мовчан.

Ведучі свята наголосили: «Церемонія нагородження вже багато років живе в Університеті. Ми дуже пишаємося своїми здобувачами, котрі своєю плідною працею просувають бренд Університету не лише в нашій державі, а й за кордоном».

Розпочався захід із виконання гімну України та подяки ЗСУ, які героїчно борються за свободу, незалежність, соборність та територіальну цілісність рідної України, відстоюють нашу ідентичність, право жити на своїй землі, стоять на захисті миру в Європі та демократичних цінностей усього світу.

Учасники зустрічі хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Героїв, які віддали своє життя за Україну, та всіх невинних жертв жорстокої російсько-української війни.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся ректор ДонНУ імені Василя Стуса Ілля Хаджинов: «Урочистий прийом ректора – це відданість нашим традиціям, яка має давню історію. Я брав участь у такому заході ще студентом у Донецьку, потім – як організатор та співорганізатор таких івентів. Шановні студенти, ви всі унікальні та індивідуальні, і завдяки тому, що ви різні, ви – найкращі! У цьому і є наша міць та потужність, бажання перемагати й досягати чогось нового. Дивлячись на вас, інші студенти думають: «А чому це його чи її обрали найкращими? – Я теж хочу». Шановні здобувачі, бажаю вам, аби всі ваші сподівання виправдалися, а ви стали взірцями для когось із вашого факультету, групи, можливо, й Університету. Нехай на вас рівняються та підкорюють нові вершини, а, можливо, і перевершують ваші досягнення та здобутки. Вдячний вам  за те, що ви – найкращі! Бажаю міцного здоров’я та переможного миру!»

До вітань доєднався начальник Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Дмитро Сосинович, наголосивши: «Хочу щиро привітати від імені колективу Управління та від мене особисто всіх здобувачів із Міжнародним днем студента. Ви – наша юна інтелектуальна еліта! Саме від вас залежатиме майбутнє України, яким буде вектор її успішного розвитку, адже саме вам потрібно буде відновлювати нашу державу. Ви були найактивнішими учасниками Помаранчевої революції та Революції Гідності. А коли на нашу землю прийшла війна, ви одними з перших влилися у патріотичні лави волонтерів, мужніх та відважних захисників суверенітету, територіальної цілісності, свободи та незалежності України. Дякую вам за підтримку та допомогу в забезпеченні ефективного виконання поставлених перед Управлінням стратегічних розслідувань завдань щодо боротьби з організованою злочинністю. Бажаю вам творчого натхнення, наполегливості, успіхів у навчанні та освоєнні обраних професій. Нехай у цей день ваші молоді серця наповнюються святковим настроєм, оптимізмом і радістю, нехай справдяться всі ваші мрії та назавжди збережеться у ваших серцях романтика студентських літ. Упевнений, вам усе під силу, адже ви – майбутнє нашої України! Успіхів вам!»

Дмитро Сосинович урочисто вручив подяки здобувачам та керівництву ДонНУ імені Василя Стуса за сумлінне виконання громадянського обов’язку та допомогу в забезпеченні ефективного виконання поставлених перед службою завдань щодо боротьби з організованою злочинністю.

Директор Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної військової адміністрації Світлана Ярмоленко підкреслила: «Вітаю кращих із кращих! Хочу подякувати молоді за те, що ви залишаєтеся в Україні й у цей нелегкий для нашої держави час працюєте над її розбудовою, волонтерите, захищаєте нашу Батьківщину. Ми з вами повинні робити все, що від нас залежить, для того, аби наші захисники та захисниці пишалися нами, щоб втрачені життя наших героїв-янголів, які вони віддали за нас, були немарними. Дякую вам! Ви – та молодь, яка надихає інших!  Бажаю вам та вашому Університету процвітання в нашій незалежній та вільній Україні».

З теплими вітаннями виступив заступник генерального директора ПрАТ «Вінницький завод “Маяк”», депутат Вінницької міської ради Вячеслав Терліковський: «Від колективу заводу «Маяк» та Вінницької міської ради вітаю молодь із Міжнародним днем студента та зі всіма прийдешніми новорічними святами. Дякую керівництву ДонНУ імені Василя Стуса за натхненну роботу! Студенти, будьте впевнені, що все буде гаразд. Треба бути завжди оптимістами та дякувати нашим захисникам і захисницям, які боронять нашу свободу та незалежність у цей складний час».

Директор ТОВ «Українська вагова компанія – Брацлав» Іван Мовчан дав декілька порад для здобувачів, як стати успішними: «Студентські роки – це найпрекрасніший період у вашому житті. Здається, я тільки вчора завершив навчання у своєму Інституті, хоча вже промайнуло 20 років. На 5 курсі я почав шукати відповідь на питання: як стати успішним? Секрет доволі простий: будьте професіоналами у справі, якою займаєтеся, або робіть те саме, що й всі інші, але на один день раніше, – і ви досягнете успіху. Кайфуйте, мрійте і дійте!»

Апофеозом заходу стала урочиста церемонія вручення подяк ректора ДонНУ імені Василя Стуса. Ілля Хаджинов відзначив 30 найкращих здобувачів нашої Alma Mater у 5 номінаціях, урочисто вручивши подяки за значні здобутки в навчанні, наукові досягнення, громадську діяльність, вагомі спортивні здобутки, активну участь у культурно-масовій роботі, просування позитивного іміджу ДонНУ імені Василя Стуса та з нагоди Міжнародного дня студентів. З найкращими здобувачами 2023 року можна ознайомитися за покликанням: https://www.donnu.edu.ua/uk/urochystyj-pryjom-rektora-2023/

З теплими вітаннями, щирими побажаннями та мудрими настановами звернулися до здобувачів заступник декана юридичного факультету з наукової роботи Юрій Гоцуляк, декан факультету історії та міжнародних відносин Юрій Теміров, заступник декана економічного факультету з соціально-виховної роботи та роботи з іноземними студентами Юлія Іщук, в.о. декана факультету інформаційних і прикладних технологій Наталія Прямухіна, в. о. декана факультету філології, психології та іноземних мов Олена Білецька та декан факультету хімії, біології і біотехнологій Олександр Шендрик.

За традицією святковий захід завершився виконанням гімну ДонНУ імені Василя Стуса.

Пишаємося здобувачами ДонНУ імені Василя Стуса, адже вони – гордість і слава нашої Alma Mater!

 

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас