Виберіть сторінку

Здобувача факультету історії та міжнародних відносин Анна Буран провела лекцію «Тризуб: історія українського герба»

19 лютого в молодіжному центрі «Your Space» для учнівської молоді міста Жмеринки та всіх охочих відділ молоді та спорту Жмеринської міської ради спільно з Донецьким національним університетом імені Василя Стуса до Дня Державного Герба України організували лекцію «Тризуб: історія українського герба».

Здобувачка 4 курсу факультету історії та міжнародних відносин ДонНУ імені Василя Стуса Анна Буран розповіла цікаві факти з історії про формування українського герба.

Розпочинаючи лекцію, Анна Буран наголосила: «Тризуб – символ волі й незалежності українського народу, нації та держави. І таким тризуб мусить залишатися для нас назавжди. І хоча радянська влада спотворювала тризуб і український прапор, однак не змогла стерти їх з пам’яті українців. Передусім ми мусимо берегти всі державні символи, українські цінності і традиції, які ідентифікують нас як націю, і за які мужні воїни, з давних віків до сьогодні, віддали найцінніше – своє життя».

Докладніше про те, як пройшов захід, читайте в «Жмеринка.City» за покликанням: https://zhmerynka.city/articles/343778/u-molodizhnomu-centri-your-space-vidbulasya-lekciya-vid-vipusknici-liceyu-4-pro-scho-govorili?fbclid=IwAR3tv7RTfrGdx2RqFadFREUObtbg1vu6mZsFefehtKIMWfj0saxRZfcngtQ

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас