Виберіть сторінку

Друга річниця повномасштабної війни

Друга річниця повномасштабної війни

24 лютого 2024 року – два роки з моменту повномасштабної війни, що розпочала росія проти України. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яка триває вже десять років із березня 2014 року.

Розпочавши найбільшу з часів Другої світової війни в Європі континентальну війну, росія остаточно зірвала маску з агресивного та тоталітарного путінського режиму. Режиму, що поєднує в собі фашизм, нацизм та ксенофобію, базується на страху, зневазі до людської гідності, честі та свободи.

За весь цей час Сили оборони України разом із українським суспільством продемонстрували світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає. Кожен із нас повинен пам’ятати цей подвиг та докладати максимум зусиль, щоб кожного дня наближати перемогу, забезпечуючи наших захисників всім необхідним. Бо війна, на жаль, триває…

Багато випускників Донецького національного університету імені Василя Стуса віддали свої життя, боронячи Україну від російської навали. Вічна пам’ять Героям та всім нашим Янголам… Ваш подвиг назавжди залишиться в наших серцях.

Віримо, що спільними зусиллями ми Переможемо!

Боремося за нашу Незалежність, за нашу Свободу!

Слава нескореним громадянам України!

Слава Україні!

Колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас