Виберіть сторінку

Науковий журнал категорії Б «Економіка і організація управління» / «Economics and Organization of Management» включено до Реєстру суб’єктів у сфері медіа

Науковий журнал категорії Б «Економіка і організація управління» / «Economics and Organization of Management» включено до Реєстру суб’єктів у сфері медіа

У четвер, 28 березня 2024 року, відбулося засідання Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, одне з питань якого стосувалося реєстрації наукового періодичного видання Донецького національного університету імені Василя Стуса в якості суб’єкта у сфері друкованих медіа відповідно до Закону України «Про медіа».

Раді повідомити, що науковий журнал категорії Б «Економіка і організація управління» / «Economics and Organization of Management» (ISSN (PRINT) 2307-2318; ISSN (ONLINE) 2707-9899), засновником якого є Університет, включено до Реєстру суб’єктів у сфері медіа.

Науковий журнал «Економіка і організація управління» (https://jeou.donnu.edu.ua/about ) засновано у 2007 році. Журнал публікує наукові статті економічної галузі науки за спеціальностями 051, 071, 072, 073, 076, 292.

Вітаємо головного редактора наукового журналу Сергія Козловського та редакційну колегію журналу із включенням видання до Реєстру суб’єктів у сфері медіа.

Університет висловлює подяку Вадиму Мазурику, представнику Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Вінницькій області, за всебічну консультативну підтримку!

Запрошуємо авторів-науковців до співпраці!

Сергій Радіо

Архіви

Приєднуйтеся до нас