Виберіть сторінку

У СТУСІВСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ РЕКТОРАТУ У НОВОМУ КАЛЕНДАРНОМУ РОЦІ

У СТУСІВСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ РЕКТОРАТУ У НОВОМУ КАЛЕНДАРНОМУ РОЦІ

У Донецькому національному університеті імені Василя Стуса відбулося перше засідання ректорату у новому календарному році. Традиційно засідання відкрив ректор Університету Роман Гринюк.

Про динаміку змін контингенту здобувачів вищої освіти та виконання навчального навантаження кафедрами Університету за І семестр 2019-2020 н.р. проінформувала завідувач навчального відділу Оксана Євтухова.

Наступне питання порядку денного стосувалося роботи та перспектив розвитку Навчально-практичного центру культурно-естетичного розвитку та роботи зі студентами. В.о директора Центру Клавдія Тахтарова презентувала звіт щодо діяльності структурного підрозділу, зокрема про основні функції, напрями, реалізовані заходи та ключові показники діяльності Центру. Клавдія Анатоліївна також окреслила перспективи щодо збільшення частки активних студентів, запровадження проєктів соціальної дії, розвитку лідерських компетенцій, створення нових творчих об’єднань, підтримки волонтерського руху, акцій та ярмарок.

Декан факультету історії та міжнародних відносин Юрій Теміров висловив пропозицію щодо підписання угоди про співпрацю з Вінницьким обласним молодіжним центром «Квадрат».

Начальник відділу кадрів Наталя Горелова доповіла про важливість наставництва у процесі формування партнерських відносин між учасниками освітнього процесу в Університеті. Наталя Сергіївна розповіла про форми, категорії, види наставництва, а також навела приклади вже існуючих практик, які успішно реалізуються у освітньому процесі на всіх факультетах. Роман Федорович звернув увагу на важливість імплементації кращих практик та потребу у проведенні навчальних тренінгів, семінарів для навчально-педагогічного колективу із залученням викладачів кафедри педагогіки, фізичної культури та управління освітою. Декан філологічного факультету Анатолій Загнітко поділився досвідом інших навчальних закладів, коли успішний студент-магістр стає куратором для першокурсників.

Прес-центр

Архіви

Приєднуйтеся до нас