Виберіть сторінку

Проблеми соціально-економічних систем обговорили в ДонНУ

Проблеми соціально-економічних систем обговорили в ДонНУ

У Донецькому національному університеті пройшла XVI Всеукраїнська наукова конференція студентів, аспірантів і молодих учених «Проблеми розвитку соціально-економічних систем у національній та глобальній економіці». Дослідники розглядали актуальні питання менеджменту, національної та міжнародної економіки, обліку та аудиту, економічної статистики.

На урочистому відкритті конференції декан економічного факультету Лариса Шаульська подякувала студентам і викладачам ДонНУ, а також всім учасникам з інших вищих навчальних закладів за те, що вони підтримують високий рівень вітчизняної економічної науки. По завершенні офіційної частини всі учасники були розподілені по секціях згідно з темами доповідей. Загалом цьогорічна конференція включила 11 секцій, кожна з яких висвітлювала певні аспекти розвитку соціально-економічних систем. По закінченні заходу всі дослідники традиційно отримали збірники тез.

Донецький національний університет дякує всім учасникам конференції за цінний внесок у науковий пошук вирішення проблем сучасної економіки України та світу!

Архіви

Приєднуйтеся до нас