Виберіть сторінку

Літо – час для науки!

Літо – час для науки!

Поки студенти відпочивають на канікулах, а вступники – 2017 з хвилюванням шукають себе у списках зарахованих до Донецького національного університету імені Василя Стуса, наші колеги підкорюють нові наукові обрії в Оксфордському університеті.

Доцент загальної фізики і дидактики фізики Віра Сергіївна Ткаченко взяла участь у науковій конференції Magnonics 2017, що впродовж 7 – 10 серпня відбувалася в Оксфорді.

Конференція зібрала науковців, що виконують новітні дослідження в області спин-хвильової динаміки, наномагнетизму і магнонікі – однієї з областей фізики, що останнім часом розвивається надпотужними темпами.

Представлена нашою колегою наукова робота присвячена дослідженню поведінки намагніченості в однорідному нанодроті. Це дослідження Віра Сергіївна виконала в рамках проекту Horizon2020 “MagIC- Magnetism, Interactions and Complexity: a multifunctional aspects of spin wave dynamics ”

З непересічними враженнями і зарядом на нові наукові пошуки, Віра Сергіївна Ткаченко розпочинає роботу в новому навчальному році.

Більше тут https://magnonics2017.com/

Архіви

Приєднуйтеся до нас