Виберіть сторінку

Філологічний в топі

Філологічний в топі

24 квітня 2018 року філологічний факультет відсвяткував свій 81-ий День народження. Свято розпочалося  лінійкою, що відбулася у холі навчального корпусу №2, (вул. Акад. Янгеля, 4). Найкращі студенти від шести спеціальностей отримали подяки батькам за виховання  сумлінного ставлення до навчання, сприяння активній участі у житті факультету.  У цей день  студенти, співробітники, викладачі  були нагородженні подяками від ректора Донецького національного університету імені Василя Стуса Гринюка Р. Ф., а також були відзначені учасники  всеукраїнських студентських олімпіад з дисципліни та зі спеціальності.

Студентська рада філологічного факультету також не залишилася осторонь свята, відмітила подяками активістів за участь у громадському, спортивному  житті факультету та  активних учасників культмасового сектору.

По завершенню лінійки, відбувся студентський квест. Із великою приємністю ми раді привітати із першим місцем збірну студентів І курсу спеціальності «Журналістика».

Святковий концерт відбувся в актовій залі головного корпусу. Знаково, що у ньому взяли участь і викладачі філологічного факультету: декан Мозгунов Володимир Володимирович, професор Загнітко Анатолій Панасович, доцент Урсані Н. М. та Петрова І. В.

Дотепні жарти, чудові танці та пісні, присвячені рідному факультетові,   яскраво свідчать про шанобливе ставлення до традицій та любов до філології. Отож,  філфак в топі, ми  у цьому переконані!

Ніна Урсані, заступник декана філологічного факультету з виховної  та соціальної роботи

Архіви

Приєднуйтеся до нас