Виберіть сторінку

Засідання ректорату

Засідання ректорату

19 червня 2018 року відбулося чергове засідання ректорату Донецького національного університету імені Василя Стуса. Ректор Стусівського університету Роман Гринюк привітав колег і запропонував перейти до розгляду питань насиченого порядку денного.

Декани факультетів доповіли про результати складання літньої екзаменаційної сесії. Вони наголосили на тому, що більшість студентів успішно її склали. Також декани факультетів закцентували увагу колег на позитивній динаміці – більша частина бакалаврів-випускників планують вступати до магістратури Стусівського університету.

Жваво обговорювалися питання заборгованості за навчання та переведення студентів на бюджетні місця. Ректор Роман Гринюк запропонував надати студентам ще один шанс, всіляко підтримувати їх, бути до них більш лояльними. Проректор з науково-педагогічної роботи, стратегічного розвитку та інновацій Тетяна Нагорняк закликала деканів факультетів вчасно подавати відомості про зарахування, відрахування та переведення студентів.

Методист вищої кваліфікаційної категорії навчального відділу Марина Петрова прозвітувала про виконання рішень ректорату за 2017-2018 навчальний рік. Марина Іванівна наголосила на тому, що за 2017-2018 н.р. відбулося 10 засідань ректорату, на яких було розглянуто 34 питання, які охоплювали всі напрямки роботи університету: навчальну, наукову, виховну і соціальну, міжнародну діяльності, інформаційне і матеріальне забезпечення, фінансову діяльність університету тощо.

Наприкінці засідання Тетяна Леонтіївна проанонсувала візит до Стусівського університету Святослава Вакарчука з метою ознайомлення студентів і викладачів ДонНУ імені Василя Стуса з секретами лідерства та реформування вищої освіти.

Архіви

Приєднуйтеся до нас