Виберіть сторінку

Засідання Ректорату Стусівського університету

Засідання Ректорату Стусівського університету

21 серпня відбулося засідання ректорату Донецького національного університету імені Василя Стуса щодо актуальних та першочергових питань, пов’язаних із початком нового навчального року. Головуюча на засіданні проректор з науково-педагогічної роботи, стратегічного розвитку та інновацій Тетяна Нагорняк розпочала робочу зустріч з питання щодо переведення здобувачів вищої освіти  на вакантні  місця бюджетного замовлення. З 01.09.2018 року на місця державного замовлення рішенням ректорату переведено: 20 студентів економічного факультету, 2-біологічного, 3-історичного, 6-юридичного.

Також обговорили важливі складові підготовки до зустрічі студентства, організації святкової лінійки та знайомства першокурсників зі своїми деканами, викладачами, кураторами. Цьогоріч традиційна Посвята в студенти ДонНУ імені Василя Стуса відбудеться о 10 годині 3 вересня 2018 року. Місцем урочистостей обрано Площу Василя Стуса, символічне місце для Університету, що носить ім’я відомого українця.

Проректор з наукової роботи Ілля Хаджинов акцентував увагу на можливостях для студентів і викладачів у новому навчальному році. Зокрема, зауважив, що до 17 вересня відбувається конкурс серед молодих вчених (кандидати наук – до 33 років, доктори наук – до 38 років) на отримання стипендії Кабінету Міністрів України. Також Ілля Васильович звернувся до колег з проханням роз’яснювати студентам важливість участі у різноманітних конкурсах і проведення системної наукової роботи, що впливатиме на їхній рейтинг.

Готуймося до нового навчального року! Адже Ім’я зобов’язує!

Архіви

Приєднуйтеся до нас