Виберіть сторінку

Засідання ректорату

Засідання ректорату

18 вересня 2018 року відбулося чергове засідання ректорату Донецького національного університету імені Василя Стуса. Ректор Роман Гринюк привітав усіх присутніх та запропонував перейти до розгляду питань насиченого порядку денного.

Проректор з науково-педагогічної роботи, стратегічного розвитку та інновацій Тетяна Нагорняк розпочала з питання, що пов’язане з навчальним планом, подякувала усім, хто брав активну участь у обговоренні нагальних питань, зокрема Анатолію Загнітку – завідувачу кафедри загального та прикладного мовознавства, голові Вченої ради.

Наступними були питання щодо графіків навчального процесу, результатів зарахування студентів, навантаження для викладачів, переведення студентів з однієї форми навчання на іншу.

Завідувач навчального відділу Оксана Євтухова запропонувала розглянути   організацію навчального процесу, зокрема складання іспитів та атестацію студентів, з урахуванням завершення сесії в передноворічний період. Учасники засідання активно обговорювали визначені питання та в результаті прийняли оптимальне рішення. Також було озвучено статистичні дані щодо відрахувань студентів за результатами літньої сесії.

Особливо актуальним було питання руху студентського контингенту,  переведення студентів із однієї форми навчання на іншу, індивідуальний графік. Декан економічного факультету Лариса Шаульська зауважила, що присутня проблема щодо відрахувань студентів-першокурсників через ряд об’єктивних причин.

Роман Федорович підкреслив, що потрібно з’ясовувати, чому  не вдається продовжити навчальний процес тому, чи іншому студенту. Також обговорили й питання щодо переведення здобувачів вищої освіти  на вакантні  місця бюджетного замовлення.

На порядку денному були обговорено чимало питань з категорії різне, що стосувалися організаційних моментів навчального процесу.

Архіви

Приєднуйтеся до нас