Виберіть сторінку

Підведено підсумки опитування студентської думки в Університеті

Підведено підсумки опитування студентської думки в Університеті

У стінах Стусівського університету студенти – не просто здобувачі освіти, а й рівноправні учасники освітнього процесу. Саме тому студентська думка щодо якості викладання навчальних дисциплін є важливою частиною оцінки ефективності діяльності Університету та його подальшого розвитку.

Навчальною лабораторією моніторингу та систем управління якістю освіти Освітньо-практичного центру інноватики та стратегічного розвитку в період з 23 травня по 23 червня вже вдруге було проведено online-опитування студентів  щодо якості освітнього процесу.

Це пілотне опитування думки студентів Донецького національного університету імені Василя Стуса і ми сподіваємось, що воно стане постійним і дієвим інструментом впливу здобувачів вищої освіти на освітній процес.

В опитуванні взяли участь студенти СО «Бакалавр» та СО «Магістр» денної форми навчання восьми факультетів та Навчально-наукового інститут хімії. Студенти оцінювали роботу викладачів тих дисциплін, з яких вони склали іспити під час літньої сесії 2017-2018 н.р.

Найбільш активними були студенти ННІ хімії – 41,73%, факультету іноземних мов – 39,2% та історичного факультету – 34,22%. Найменше респондентів було з факультету математики та ІТ – 15,79%.

Загалом рівень задоволеності студентів якістю освітнього процесу є достатньо високим, оскільки середня оцінка по Університету становить 4,43 бали з 5 максимально можливих.

Дякуємо усім, хто долучився до опитування!

Ми прагнемо постійного удосконалення процесу опитування та дослухаємось до кожної пропозиції щодо покращення нашої роботи.

Сподіваємося на подальшу підтримку в організації опитування.

Просимо долучитися Студентську раду Університету до інформування студентів про їхню можливість впливати на якість освітнього процесу.

Крокуємо разом до нових звершень, адже успіх – це наша традиція!

Матеріал підготувала Навчальна лабораторія моніторингу та систем управління якістю освіти Освітньо-практичного центру інноватики та стратегічного розвитку

 

Архіви

Приєднуйтеся до нас