Виберіть сторінку

«Демократія: від теорії до практики»

«Демократія: від теорії до практики»

Сьогодні в рамках впровадження навчального курсу «Демократія: від теорії до практики» за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем IFES Україна пройшли захисти студентських проектів.

Ректор Роман Гринюк та проректор з науково-педагогічної роботи, інновацій та стратегічного розвитку Тетяна Нагорняк зустрілися з представниками IFES Україна, які моніторили проведення курсу, та обговорили перспективи подальшого впровадження курсу та спільних проектів.

Студенти різних факультетів представили проекти, що були пов’язані з найактуальнішими суспільними питаннями: булінгом, протидії злочинності серед неповнолітніх, інформованості про воєнний стан, мотивації до ведення здорового способу життя, працевлаштування людей з ментальною інвалідністю, формування компетентностей відповідального громадянина, участю молоді у виборах, екологічними питаннями, інклюзією дітей з інвалідністю у дитячих садочках.

Представники нашого партнера Міжнародної фундації виборчих систем IFES Україна високо оцінили рівень проектів та результати роботи наших студентів. Бажаємо кожній команді реалізувати свій проект та реально змінити світ довкола на краще!

Курс «Демократія: від теорії до практики» є пілотним курсом з громадянської освіти, що впроваджується у восьми університетах України. В нашому Університеті впровадження курсу відбувалось викладачами кафедри політології та державного управління Сергієм Бондаренко та Юлією Пачос.

Архіви

Приєднуйтеся до нас