Виберіть сторінку

Новорічні пригоди Котигорошка

Новорічні пригоди Котигорошка

22-го грудня у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса панувала атмосфера новорічного дива та казки. Для дітей викладачів і співробітників Стусівського університету приготували справжнє театральне дійство – інтерактивну виставу «Новорічні пригоди Котигорошка».

Котигорошко та його друзі радо зустрічали дітлахів у коворкінгу Стусівського університету. Разом вони мандрували різними локаціями і долали перешкоди задля визволення сестрички Котигорошка Оленки з полону Змія-Чаклуна та його побратимів: Водяника, Кам’яного Чоловіка та Баби Яги. Малюки з аніматорами Вернигорою, Крутивусом та Вернидубом перепливали річку, долали гори та дрімучий ліс, виконували різні завдання: прикрашали ялинку, діставши прикраси із дна замерзлої річки, створювали новорічну красуню з каміння, малювали новорічний подарунок для злої Баби Яги. Завдяки кмітливості і вправності дітям вдалося зібрати всі фішки та відгадати загадки Змія-Чаклуна і врятувати Оленку. Далі всі герої української народної казки вирушили на новорічне свято, де їх чекали Дід Мороз та Снігуронька. Малеча веселилася, розповідала віршики, танцювала і співала, кружляючи біля новорічної красуні, яка засяяла святковими вогнями. По завершенню свята на діток чекав сюрприз – новорічні подарунки.

Дякуємо, організаторам новорічного свята, співробітникам Навчально-практичного центру культурно-естетичного розвитку та роботи зі студентами, викладачам, студентам та співробітникам Стусівського університету, які влаштували традиційне новорічне свято для дітей Університетської родини, перевтілившись у героїв українських народних казок.

Зустрічаймо Новий рік разом та даруймо дивовижні моменти своїм рідним і близьким!

Архіви

Приєднуйтеся до нас