Виберіть сторінку

Студенти першого курсу економічного факультету відвідали екскурсію групи компаній «Автомир»

Студенти першого курсу економічного факультету відвідали екскурсію групи компаній «Автомир»
3 квітня студенти першого курсу економічного факультету ДонНУ імені Василя Стуса спеціальностей «Менеджмент персоналу» та «Управління персоналом та економіка праці» за організаторської участі від імені навчально-практичного центру кар’єри та професійного зростання Тетяни Казимирівни Гавриленко і супроводжуючої від економічного факультету старшого викладача Олесі Віталіївни Марценюк відвідали екскурсію групи компаній «Автомир».

Зустріч була організована у співпраці з кафедрою менеджменту та поведінкової економіки економічного факультету Стусівського університету.
Детально про роботу компанії розповіла керівник HR-відділу Ганна Познякова. Вона зауважила, що група компаній «Автомир» є офіційними дилерами таких світових автомобільних брендів, як Nissan, Hyundai, Ford, Citroen, Kia, Mitsubishi, Fiat, Honda, Mazda.

Представниця компанії розповіла студентам специфіку роботи у мережі салонів та поділилася власними підказками у підборі персоналу та мотивації колективу, що неабияк зацікавило майбутніх HR-працівників.

Під час зустрічі автосалонами студенти зустрілися з випускником-бакалавром економічного факультету (2018 року випуску) ДонНУ імені Василя Стуса, спеціальність «Управління персоналом та економіка праці» Олександром Безуглим, який наразі працює у компанії на посаді «менеджера з продажів».
Упродовж цікавої лекції першокурсники та представники Університету активно обговорювали діяльність компанії та фотографувалися з розкішними автівками, а наприкінці заходу отримали на згадку сувеніри від компанії.

Архіви

Приєднуйтеся до нас