Виберіть сторінку

У Стусівському університеті завершився Тиждень першокурсника

У Стусівському університеті завершився Тиждень першокурсника

Протягом першого навчального тижня для першокурсників проводилася низка цікавих та інформативних заходів з метою залучення їх до великої Університетської родини. Студенти-першокурсники не тільки познайомились зі своїми факультетами, викладачами та одногрупниками, але й дізналися про становлення і розвиток Стусівського університету, прогорнули сторінки успіху вже рідної Аlma Mater.

Ексклюзивною новинкою для першокурсників стала «Формула успіху», під час якої студенти дізналися як уміло поєднувати науку з навчанням, що неодмінно стане запорукою подальшого кар’єрного зростання.

Першокурсники взяли участь у «Студентському марафоні», детально ознайомились з ІТ-сервісами та усіма комунікаційними платформами Університету, переконалися у необхідності фізичної підготовки та дізналися як отримати соціальну підтримку.

Кейс «Твої нові можливості» став ще однією цікавинкою, яка надзвичайно захопила юних «стусівців». Вони ознайомилися зі Стратегією розвитку Університету 2017-2025, дізналися про освітні й проєктні можливості та міжнародну академічну мобільність.

У свою чергу, в останній день «Тижня першокурсника» з метою інтеграції в активне студентське життя Студентська Рада ДонНУ імені Василя Стуса провела активну гру-симуляцію. За її результатами студенти мали можливість створити свою власну Студентську Раду.

Вітаємо студентів-першокурсників з першим серйозним кроком у доросле життя!

Шановні першокурсники, скористайтеся безліччю можливостей самореалізації, удосконалення та становлення вас як професіоналів!

Архіви

Приєднуйтеся до нас