Виберіть сторінку

Студенти Стусівського університету перемогли в Міжвузівських змаганнях з легкоатлетичного кросу

Студенти Стусівського університету перемогли в Міжвузівських змаганнях з легкоатлетичного кросу

Команда спортсменів-бігунів Донецького національного університету імені Василя Стуса взяла участь у міжвузівських змаганнях області з легкоатлетичного кросу. Підвищити свою майстерність, та, насамперед, здобути результати з’їхалися представники понад 15 закладів освіти зі всієї Вінниччини. Спортивні змагання – одна з ефективних форм організації масової оздоровчої і спортивної роботи у Стусівському університетті. Без участі в них немає ні спорту, ні виховання спортсмена. Тож кожна перемога наших спортсменів – привід для гордості кожного здобувача вищої освіти. Коли студенти нашого Університету стоять на п’єдесталі пошани, піднімається державний прапор і лунає державний гімн, ми пишаємось ними, Університетом, містом, Україною. Кожен такий результат досягається титанічними зусиллями, волею та наполегливою працею. На цих змаганнях у нелегкій боротьбі наші спортсмени вибороли призове третє місце.

У міжвузівських змаганнях зазвичай беруть участь і змагаються найсильніші студенти-спортсмени. Хлопці і дівчата проявили справжні спортивні якості: наполегливість, жагу до перемоги, азарт і командний дух. Окремо хотілося б зазначити, що наш Університет з гідністю представили студенти перших і других курсів майже всіх факультетів. 

Ми пишаємося нашими спортивними досягненнями, адже студентські змагання різного рівня є хорошим показником роботи кафедри. Спортивні успіхи студентів стають не тільки їхніми особистим досягненнями, а й надбанням Alma Mater,  що, безумовно, підвищує престиж закладу вищої освіти.

Архіви

Приєднуйтеся до нас