Виберіть сторінку

Студентський кубок з футболу «Кубок Патріотів»

Студентський кубок з футболу «Кубок Патріотів»

З 22 по 24 жовтня 2019 року у м. Кременець було проведено Студентський кубок з футболу «Кубок Патріотів» за сприяння Міністерства молоді та спорту України, Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Української асоціації футболу. Серед учасників – команда студентів Донецького національного університету імені Василя Стуса.

За активну участь у змаганнях нашій команді вручили «Кубок патріотів» та пам’ятні медалі, а ректорові Роману Федоровичу Гринюку – подяку за підтримку, яку надає Стусівський університет для розвитку студентського футболу.

Завдяки плідній роботі тренерів-організаторів О. В. Юшиної, С. М. Войтенка та команді студентів-футболістів Донецький національний університет імені Василя Стуса  був гідно представлений у змаганнях міжуніверситетського рівня.

Вітаємо студентів і бажаємо зберегти гарний настрій та бадьорість духу до наступних змагань! Упевнені, що всі ті якості, які студенти-футболісти проявили під час змагань, а це стійкість, вміння концентруватися і бути націленим на кінцевий результат, безсумнівно знадобляться їм у майбутній професійній діяльності.

Лілія Мартинець

Архіви

Приєднуйтеся до нас