Виберіть сторінку

Перший випуск хмельничан-магістрів Донецького національного університету імені Василя Стуса

Перший випуск хмельничан-магістрів Донецького національного університету імені Василя Стуса

10 червня 2020 року відбувся перший випуск хмельничан – магістрів Донецького національного університету імені Василя Стуса, які навчалися на базі Хмельницької філії ДонНУ імені Василя Стуса «Бізнес-інноваційний центр «ДонНУ-Поділля» за освітньою програмою «Бізнес-адміністрування».

Впродовж двох років здобувачі вдосконалювали свої знання з адміністрування та управління бізнесом, формування бізнес-стратегій, інвестиційного менеджменту, ділової етики, управління бізнес-конфліктами, підприємницьких інновацій та лідерства у бізнесі.

Із завершенням навчання та отриманням дипломів магістра випускників привітав ректор Донецького національного університету імені Василя Стуса, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Гринюк Роман Федорович. Він наголосив, що випускники завершили своє навчання у рік, коли ДонНУ імені Василя Стуса виповнюється 83 роки! «Це – роки підйомів та тяжких випробувань, які тільки зміцнювали нас і надали впевненості та незламності духу. Ми пишаємось, що серед наших випускників є три Герої України – Василь Семенович Стус – поет, Володимир Павлович Шевченко – академік, Віктор Сергійович Смирнов – параолімпієць і велика когорта вчених, вчителів, громадських діячів, економістів, юристів, які формують сьогодення нашої країни», – сказав Роман Федорович. Ректор висловив упевненість, що тепер ми будемо пишатися і сьогоднішніми випускниками, які опанували спеціальність найвищого рівня МБА на хмельницькій землі, і які є нашим майбутнім.

Привітав випускників також директор Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації Фасоля Олег Іванович, який зазначив, що європейський вибір України відкриває нові перспективи співробітництва з розвинутими країнами, надає можливості економічного розвитку, зміцнення позицій України у світовій системі міжнародних відносин, і це – найкращий спосіб реалізації національних інтересів. Тому

надзвичайно важливо зараз здійснювати підготовку висококваліфікованих фахівців даної спеціальності, які б усвідомлювали значущість інноваційної діяльності та екологізації виробництва для розвитку економіки, володіли б необхідними знаннями та навичками і оперативно реагували на нагальні потреби підприємств в активізації інноваційних процесів. Саме такими стали сьогоднішні випускники – високопрофесійними спеціалістами-практиками, особистісний розвиток і кар’єрне зростання яких відповідає високим інтелектуальним та академічним стандартам.

Лунали привітання і від викладачів університету, колег та друзів. Зокрема, найщиріші побажання випускникам висловили проректор з науково-педагогічної і соціальної роботи та міжнародної співпраці доктор економічних наук, професор Орєхова Т.В., завідувач кафедри міжнародних економічних відносин доктор економічних наук, професор Савченко М.В., директор філії кандидат сільськогосподарських наук Прус Л.І., командир в/ч 1788 полковник Шаблій В.В. та інші.

Приємно зауважити, що серед 14 випускників-магістрів 7 отримали диплом з відзнакою.

Архіви

Приєднуйтеся до нас