Виберіть сторінку

Шановна Університетська родино!

Шановна Університетська родино!

Від щирого серця вітаю всіх нас з Днем Незалежності України!

У цьому знаменному святі переплелися мрії багатьох поколінь українців про свободу і незалежність, прагнення вільно жити, бути господарем у власній суверенній державі. 24 серпня започаткувало нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпило його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Воля і Незалежність завжди давалися Україні важко, проте незламний український народ гідно вистояв, долаючи усі перешкоди. Сьогодні ми змушені знову виборювати право за незалежність та соборність нашої держави, мужньо захищаючи східні кодони України від російського агресора.
Тож подякуймо тим, хто виборов для нас цю Незалежність, хто сьогодні стоїть на варті нашого спокою та миру, зміцнює Віру в нашу Єдність та Соборність. Низький уклін та світла пам’ять тим, хто віддав своє життя та здоров’я за нашу Батьківщину…
Переконаний, запорука державотворчого успіху – у громадянській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єднанні зусиль мільйонів громадян вільної і незалежної України в єдиному прагненні – сумлінною працею зміцнити силу і славу нашої України. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші нащадки.
Від щирого серця зичу вам, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах. Нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення та добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу. Зі святом вас!
З повагою, ректор Роман Гринюк

Архіви

Приєднуйтеся до нас