Виберіть сторінку

До дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

До дня пам’яті Героїв Небесної Сотні
Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса разом зі всією Україною вшановує світлу пам’ять, незламну силу духу, відвагу та мужність Героїв Небесної Сотні.

Майдан об’єднав десятки тисяч українців із різних областей, міст і районів, які пліч-о-пліч боролися за єдність і незалежність української держави. Найкривавіші та найтрагічніші події, що відбулися у центрі Києва впродовж 18-20 лютого 2014 року, невідворотно змінили історію нашої країни. Хроніка тих страшних лютневих днів є свідченням подвигу кожного, хто повстав проти насилля та несправедливості. Ціною власного життя, відданого за майбутнє наших дітей, Герої довели, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.

Сьогодні ми згадуємо Янголів України – уродженців Вінниччини Валерія Брезденюка, Леоніда Полянського і Максима Шимка, що загинули у лютому 2014 року у Києві – та нашого випускника Дмитра Чернявського, загиблого в Донецьку у березні 2014. Всі вони стали Героями України, віддавши за неї найдорожче – життя… Ми схиляємо голови перед їхнім подвигом.

Низький уклін загиблим Героям, подяка усім патріотам – за наш сьогоднішній день!

 

Герої не вмирають!

Слава Україні!

Слава її Героям!

Архіви

Приєднуйтеся до нас