Виберіть сторінку

Травневе засідання ректорату

Травневе засідання ректорату
Сьогодні у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса відбулося чергове засідання ректорату.
Відкрив засідання ректор Роман Гринюк, оголосивши питання порядку денного.
Про підготовку до закінчення 2020-2021 н.р. та завдання на 2021-2022 н.р. проінформувала завідувач навчального відділу ДонНУ імені Василя Стуса Оксана Євтухова. Оксана Володимирівна проаналізувала графік навчального процесу, стан підготовки документації до випуску здобувачів вищої освіти, порядок формування навчального навантаження, стан ліквідації академічної заборгованості, окреслила основні вимоги підготовки до навчального року, наповнення робочих програм навчальних дисциплін, силабусів.
Перший проректор Тетяна Нагорняк акцентувала увагу деканів факультетів на навчально-методичному забезпеченні дисциплін, що викладаються на факультетах, розподілі навантаження.
Завідувач навчального відділу Оксана Євтухова доповіла про досвід реалізації індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти, зміну філософії вибору навчальних дисциплін.
Проректор з інноваційної діяльності та розвитку інфраструктури Андрій Гижко проінформував членів ректорату щодо святкування тижня Університету 24-31 травня.
Ректор Стусівського університету Роман Гринюк презентував заплановані травневі засідання Ради з якості вищої освіти та Вченої ради Університету.
Нагадуємо, що освітній процес у ДонНУ імені Василя Стуса відбувається в аудиторному режимі. Бажаємо всім успішного закінчення навчального року!

Архіви

Приєднуйтеся до нас