Виберіть сторінку

Лілія Тарасенко – учасниця міжнародної конференції «Пріоритети в новому зеленому курсі ЄС»

Лілія Тарасенко – учасниця міжнародної конференції «Пріоритети в новому зеленому курсі ЄС»

З нагоди Європейського зеленого тижня Інститутом права і адміністрації Університету Марії Кюрі-Складовської (м. Люблін, Польща) 17 червня 2021 року проведено міжнародну конференцію «Пріоритети в новому зеленому курсі ЄС». 

У конференції взяли участь науковці з України та Польщі, які представляли доповіді українською, англійською, польською мовами. Загалом на конференції було представлено близько 40 досліджень. Старший викладач кафедри обліку, аналізу і аудиту економічного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса Лілія Олександрівна Тарасенко взяла участь у панелі з міждисциплінарних питань із доповіддю на тему:  «Analysis  of  social  responsibility  of  gas  distribution  companies  under conditions  of  European  integration».  

Дослідження присвячено аналізу політики соціальної відповідальності газорозподільних підприємств, діяльність яких зазнає реформаційних перетворень, пов’язаних з інтеграційними процесами.  

Серед предметів соціальної політики особливо важливим є питання сприяння захисту оточуючого середовища. Хоча газорозподільні підприємства не чинять значного негативного впливу на оточуюче середовище, це не виключає можливості їх участі в його захисті. Крім того, сучасні тенденції у сфері енергетики, пов’язані з Європейською водневою стратегією (EU Hydrogen Strategy), сприяють залученню газорозподільних підприємств у дослідження використання водню та можливостей заміни ним природного газу. Інновації у цьому напрямку сприяють підвищенню ефективності діяльності газорозподільних підприємств та є прогресивними у напрямку переходу до екологічно чистих енергетичних ресурсів. 

Євген Іонін,  

завідувач кафедри обліку, аналізу і аудиту 

Архіви

Приєднуйтеся до нас