Виберіть сторінку

Звернення ректора ДонНУ імені Василя Стуса Романа Гринюка

Звернення ректора ДонНУ імені Василя Стуса Романа Гринюка

Шановні працівники та студенти Стусівського університету!

Ми з вами відчули на собі ще 8 років тому, що таке війна і зокрема російсько-військова агресія проти України. Буремні події в нашому Донецьку та принципове небажання співпрацювати з окупантом змусили нас попрощатися з малою батьківщиною і переміститися до Вінниці. Агресор не зупинився і 24 лютого 2022 року почав повномасштабну війну. Сьогодні колектив Університету, як і вся Україна, працює в умовах воєнного стану.

Дорогі друзі! У ці непрості часи ми маємо бути свідомі того, що наше головне завдання – не дати жодного шансу агресору – не панікувати, а допомагати нашим захисникам, продовжувати навчатися і навчати, працювати із завзяттям, вірити в Збройні Сили України і нашу Перемогу. Пишаємось нашими колегами, хто зарахований сьогодні до лав територіальної оборони і ЗСУ! Працюємо віддалено. Навчальний процес продовжуємо поки у режимі онлайн-консультацій. Зі своєї сторони ректорат робить усе для того, щоб продовжувати надавати якісні освітні послуги, бути поряд із нашими здобувачами і колегами, забезпечувати виконання своїх фінансових зобов’язань перед кожним членом Університетської спільноти.

Сьогодні день народження нашого кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка! Хай його слова стануть пророчими: «Борітеся – поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава. І воля святая!»

Ворог буде розбитий! Україна переможе! Слава героїчним захисникам України! Слава Україні!

Роман Гринюк

Архіви

Приєднуйтеся до нас