Виберіть сторінку

Онлайн-лекція “Концептуальний вимір «Східного партнерства»”

Онлайн-лекція “Концептуальний вимір «Східного партнерства»”

Донецький національний університет імені Василя Стуса – надійний та соціально відповідальний партнер!

 У рамках проєкту «Ініціатива ЄС «Східне партнерство»: можливості для України» напряму «Жан Моне» за програмою ЄС Еразмус+ і за підтримки Національного університету «Львівська політехніка» відбулася онлайн-лекція на тему “Концептуальний вимір «Східного партнерства»”.

Спікером заходу виступила Ольга Івасечко, к.політ.н., доцент кафедри політології та міжнародних відносин Національного університету «Львівська Політехніка», модератором – Анна Осмоловська, док. філ. з політ. н., в.о. директора навчально-наукового інституту розвитку академічного потенціалу.

Пані Ольга познайомила учасників дискусії, серед яких були здобувачі всіх рівнів вищої освіти, співробітники і науковці Стусівського університету, з основними засадами Ініціативи як складової Європейської політики сусідства, окреслила позитивні наслідки реалізації «Східного партнерства», а також – загрозливі виклики миру та безпеці у 2021 році.  «Надія на громадянське суспільство» – найперспективніший сценарій «Східного партнерства», окреслений спікеркою.

Щиро дякуємо нашим партнерам, Львівській політехніці, за актуальні ініціативи,поширення європейських цінностей і плідний академічний діалог! 

Віримо в перемогу України та її європейське майбутнє!

Прес-центр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас