Виберіть сторінку

Вітаємо з 85-річним Ювілеєм академічну родину, випускників та студентство філологічного факультету!

Вітаємо з 85-річним Ювілеєм академічну родину, випускників та студентство філологічного факультету!

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса вітає з 85-річним Ювілеєм академічну родину, випускників та студентство філологічного факультету!

Філологічний факультет Стусівського університету –  провідний навчальний і науково-дослідний центр України, потужна структура Донецького національного університету імені Василя Стуса зі славетною історією, здобутками, досягненнями та традиціями, колектив однодумців, ініціативних особистостей, які плекають і шанують рідне слово.

Широке міжнародне партнерство, програми академічної мобільності, безмежні можливості для реалізації інтелектуального і творчого потенціалу, потужні наукові школи, фундаментальна гнучка гуманітарна освіта – це філологічний факультет сьогодні.

Ви відзначаєте Ювілей у складний та героїчний час для нашої України. Рідне слово для кожного з нас – це могутня та незламна сила проти ворога, стилет і стилос в інформаційній боротьбі, генетичний код монолітної української нації. 

З перших днів російсько-української війни ви нескорено боретеся з російськими окупантами на інформаційному фронті, відчайдушно допомагаєте нашим захисникам та захисницям, підтримуєте переселенців і біженців, надаєте психологічну допомогу постраждалим від війни, лікуєте людські душі, глибинно вивчаєте та досліджуєте українське слово, відкриваєте перлини сучасної української поезії та прози, створюєте власні щемливі шедеври, що неодмінно стануть частиною української художньої літератури, плекаєте любов до  рідної мови, невпинно наближаючи Перемогу України. 

Пишаємося вашою громадянською позицією, майстерністю та відчайдушним опором російським окупантам, цінуємо ваш науковий потенціал і щиро дякуємо за вагомий внесок у розвиток Стусівського університету! 

Бажаємо  академічній спільноті, здобувачам, співробітникам та випускникам філологічного факультету міцного здоров’я та весняного натхнення, підкорення нових вершин і реалізації амбітних планів,  злагоди та добробуту, Божої опіки і мирного неба, здійснення заповітних мрій та довгоочікуваної Перемоги рідної України! 

З повагою, колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас