Виберіть сторінку

19 здобувачів, викладачів та співробітників Стусівського університету взяли участь у програмах міжнародної академічної мобільності

19 здобувачів, викладачів та співробітників Стусівського університету взяли участь у програмах міжнародної академічної мобільності

ДонНУ імені Василя Стуса – національний лідер освіти та науки, який керується у своїй діяльності якістю освіти як суспільною цінністю!

19 здобувачів, викладачів та співробітників Університету взяли активну участь у програмах міжнародної академічної мобільності в провідних закладах вищої освіти Франції, Польщі, Болгарії, Іспанії, Греції, Литви у 2022 році.

Війна не зупинила традицію співпраці та інтернаціоналізації вищої освіти ДонНУ імені Василя Стуса. Саме зараз 16 Стусівців – учасники програм міжнародної академічної мобільності. Пишаємося нашими партнерами і нашими учасниками програм.

✅У програмі Erasmus+ Staff Mobility в провідних європейських університетах беруть 4 викладачі:

 ◾старший викладач кафедри міжнародних відносин і зовнішньої політики факультету історії та міжнародних відносин ДонНУ імені Василя Стуса , к.і.н. Ірина Паніна проходить підвищення кваліфікації (Staff Training Exchange) в Vytauto Didžiojo universitetas (м. Каунас, Литва). Пані Ірина презентувала Стусівський Університет у рамках International Staff Training and Teaching Week, учасниками якої стали представники з більш ніж 15 країн світу.

◾декан економічного факультету ДонНУ імені Василя Стуса, професор кафедри міжнародних економічних відносин,  д.е.н. Тетяна Орєхова Тетяна, бере участь у Staff Mobility for Training у Poznań University of Economics and Business  (м. Познань, Польща). Пані Тетяна працює з польськими колегами в напрямку розробки програми подвійних дипломів і налагодження співпраці з Польським економічним співтовариством. 

◾участь у Staff Mobility for Teaching у Poznań University of Economics and Business  (м. Познань, Польща) беруть к.е.н., доцент кафедри фінансів і банківської справи Вікторія Матвійчук та в.о. завідувача кафедри міжнародних відносин і зовнішньої політики, д.е.н. Валерія Лимар. Пані Вікторія знайомить здобувачів з інноваційними підходами до антикризового фінансового менеджменту, а пані Валерія занурює студентів у світ крос-культурних комунікацій, використовуючи цікаві кейси та інтерактивні методики.

✅Семестрове навчання за програмами міжнародної академічної мобільності в різних країнах світу наразі завершують 12 здобувачів Стусівського університету:

◾За програмою Erasmus+ Student Mobility студенти отримують нові знання та безцінний досвід у D.A.Tsenov Academy of Economics  (м. Свіштов, Болгарія), в Aristotle University of Thessaloniki (м. Салоніки, Греція), в Universidad de Córdoba  (м. Кордова, Іспанія) та в Université Toulouse III – Paul Sabatier (м. Тулуза, Франція).

◾У рамках двосторонніх угод про співпрацю між ДонНУ імені Василя Стуса і провідними ЗВО Європи здобувачі опановують англомовні дисципліни та нові компетентності у Poznań University of Economics and Business (м. Познань, Польща) та в Mykolas Romeris University  (м. Вільнюс, Литва).

◾За власною ініціативною активні стусівці навчаються в JKU – Johannes Kepler Universität Linz  (м. Лінц, Австрія), у Politechnika Łódzka  (м. Лодзь, Польща), в  INSEEC Institute (м. Париж, Франція), в Akademia Ignatianum W Krakowie  (м. Краків, Польща), в University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfur (м. Вюрцбург-Швайнфурт, Німеччина).

Ми щиро дякуємо усім нашим партнерам за непохитну підтримку Стусівського університету і солідарність з Україною та українцями! Ми високо цінуємо співпрацю з авторитетними університетами світу і віримо в її успішне продовження!

We thank all our partners for unwavering support of Stus University and solidarity with Ukraine and Ukrainians. We greatly appreciate the cooperation with reputable universities of the world and believes in its successful continuation!

Прес-центр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас