Виберіть сторінку

Підписано договор про магістерську програму подвійних дипломів «Міжнародний фінансовий менеджмент»

Підписано договор про магістерську програму подвійних дипломів «Міжнародний фінансовий менеджмент»

У Донецькому національному університеті імені Василя Стуса10 червня 2022 року відбулася урочиста церемонія підписання Договору про магістерську програму подвійних дипломів «Міжнародний фінансовий менеджмент» між Господарською академією імені Д. А. Ценова та Донецьким національним університетом імені Василя Стуса.

На зустрічі, яка відбувалася в онлайн-режимі, були присутні ректор ДонНУ імені Василя Стуса Роман Гринюк, представники економічного факультету ДонНУ імені Василя Стуса – декан Тетяна Орєхова, в.о. завідувача кафедри фінансів і банківської справи Людмила Юрчишена, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин Марина Савченко, а також в.о. директора навчально-наукового інституту розвитку академічного потенціалу Анна Осмоловська. Болгарська делегація, яку очолювала ректор Mariyana Bozhinova, включала проректора з освіти та акредитації Іскра Пантєлєєва, декана факультету фінансів Andrey Zahariev, завідувача кафедри фінансів та кредиту Stoyan Prodanov, головного координатора Центру міжнародних відносин Karina Sarkisyan-Dikova, а також британського археолога, письменника, редактора, римського історичного консультанта, актора і юриста з прав людини, лауреата премії «Золотий орел» 2022 року Steven Cockings.

На початку зустрічі сторони обмінялися вітальними словами. Ректор ДонНУ імені Василя Стуса Роман Гринюк зазначив, що ця подія стане черговою сторінкою багаторічної співпраці між двома закладами освіти, яка починалася в далекому 1998 році. Роман Федорович підкреслив, що договір, підписаний 24 роки тому, – це не угода, яка існує лише на папері, а цілий багаж результатів взаємодії на рівні факультетів і кафедр двох установ.

За ці роки більше 50 колег з Болгарії й України взяли участь у конференціях наших ЗВО, спільних конференціях, присвячених Чорноморському економічному співробітництву, академічних обмінах у рамках програми ERASMUS+, гостьових лекціях, більше 100 студентів брали участь у Міжнародних літніх школах в Україні і на практиці в Болгарії. Написано цілу низку спільних підручників, монографій, видано спільні наукові журнали.

У 2017 році було розпочато нову форму співпраці – реалізацію програми подвійних дипломів «Міжнародний фінансовий менеджмент», результатом імплементації якої є отримання дипломів обох закладів освіти магістрантами Донецького національного університету імені Василя Стуса.

Щиро дякуємо партнерам за те, що, як і 8 років тому, у часи тяжких випробувань, вони знаходяться поряд із ДонНУ імені Василя Стуса, дають нам можливість показати всьому світові, що ми не розгублені, а з упевненістю дивимося в наше майбутнє, твердо віримо в Перемогу та крокуємо разом до нових вершин!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас