Виберіть сторінку

Команда Стусівського університету продовжує роботу над створенням електронного сервісу «Синергія Успішних»

Команда Стусівського університету продовжує роботу над створенням електронного сервісу «Синергія Успішних»

Донецький національний університет імені Василя Стуса – надійний та соціально відповідальний партнер для громадських і владних інститутів, міжнародної та вітчизняної бізнес спільноти.

Команда Стусівського університету продовжує активну роботу над створенням електронного сервісу «Синергія Успішних» – інтегрованої платформи бази даних, що стане одним із інструментів взаємодії «здобувач/випускник – Університет – роботодавець» та дозволить здобувачам і випускникам швидко і результативно знаходити омріяні вакансії з затребуваними компетентностями.

Реалізація проєкту стала можливою завдяки підтримці нашого надійного стратегічного партнера «Fulbright Ukraine» у рамках програми «Зміцнення переміщених українських університетів задля сталого розвитку» за фінансової підтримки відділу преси, освіти та культури посольства США в Україні.

Уперше розробку сервісу було анонсовано в межах проведення Дня кар’єри ЄС на базі Інформаційного центру ЄС, що діє в ДонНУ імені Василя Стуса.

У результаті активного обговорення  за участю стейкголдерів і здобувачів концепцію проєкту вдалося доповнити конкретними функціями, після чого – створити відповідний макет дизайну з використанням елементів брендбуку Стусівського університету, а згодом – сформувати технічне завдання та приступити до його виконання.  

Паралельно з цим було розпочато збір даних для наповнення сервісу, зокрема переліку тих компетентностей, яких потребують сьогодні роботодавці та які формуються за результатом опанування здобувачами освітніх програм Стусівського.

Наразі триває систематизація цих компетентностей і встановлення кореляцій між вимогами роботодавця до конкретної посади та отриманими навичками випускників.

Тож уже зовсім скоро наступний етап розробки Сервісу!

Усе задля затребуваності наших здобувачів, комфорту наших надійних партнерів-роботодавців, розбудови України як сучасної європейської держави! Адже ім’я зобов’язує!

Переможемо!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас