Виберіть сторінку

Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек

Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек

Шановні бібліотекарі та співробітники Наукової бібліотеки ДонНУ імені Василя Стуса, прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та слова вдячності за вагомий внесок у розвиток інтелектуального потенціалу нашої Alma Mater!

Наукова бібліотека ДонНУ імені Василя Стуса – дивовижний храм книги, інтелектуальний центр нашої Alma Mater та скарбниця часу, що прокладає стежину в майбутнє. Бібліотека сьогодні – сучасний інформаційний простір із великим фондом електронних та друкованих видань, сузір’ям фахової наукової, художньої та публіцистичної літератури, координатор організації дозвілля студентської молоді. 

Фонд бібліотеки Стусівського університету сформований відповідно до напрямів навчальної та наукової діяльності ЗВО і налічує понад 23 тисячі примірників друкованої літератури та періодичних видань. До послуг користувачів – електронний каталог, репозитарій та повнотекстова база даних українських підручників «ЦУЛ», безкоштовний доступ до наукометричних баз «SCOPUS» та «Web of Science». Родзинками Наукової бібліотеки нашої Alma  Mater є численні віртуальні виставки з конкурсами й вікторинами, літературні вітальні та зустрічі з прозаїками, поетами, відомими журналістами й провідними науковцями.

Помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості монолітної української нації є бібліотекарі нашого університету – вірні збирачі духовних скарбів. Щиро дякуємо вам, шановні колеги, за багатогранну натхненну працю, відповідальність, креативність та відданість справі, створення нових бібліотечно-інформаційних продуктів, фахову допомогу в пошуку необхідної літератури, сприяння всебічному розвитку особистості та формування інтелектуальної еліти нації.

Бажаємо вам міцного здоров’я та натхнення, допитливих і вдячних читачів та поповнення книжкових фондів, успіхів і процвітання, добробуту та мирного сонячно-блакитного неба!

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас