Виберіть сторінку

Вища школа бізнесу – надійний партнер Стусівського університету

Вища школа бізнесу  – надійний партнер Стусівського університету

У рамках участі в проєкті «Інноваційний університет та лідерство. Фаза IV: Моделі академічної автономії та університет у системі освіти впродовж життя» декан економічного факультету ДонНУ імені Василя Стуса, професор кафедри міжнародних економічних відносин, доктор економічних наук Тетяна Орєхова, зустрілася з ректором Вищої школи бізнесу у Новому Сонче, доктором економічних наук  Даріусом Возняком.

За результатами зустрічі було підписано угоду про співпрацю ректором Вищої школи бізнесу для подальшого підписання ректором ДонНУ імені Василя Стуса, професором Романом Гринюком.

Вища школа бізнесу – це приватний бізнес-університет Польщі, заснований у 1992 р. за підтримки американського навчального закладу Національного університету Луїса в Евенстоні (США).

Вища школа бізнесу пропонує підготовку за напрямками бізнес та IT, а також готує фахівців з психології, менеджменту, державного управління.

Дякуємо новому партнеру Донецького національного університету імені Василя Стуса за спільні ініціативи, відкритість до співпраці та нові можливості!

Переможемо!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас