Виберіть сторінку

Засідання ректорату: тримаємо освітянський стрій та щоденно працюємо задля перемоги України

Засідання ректорату: тримаємо освітянський стрій та щоденно працюємо задля перемоги України

У Донецькому національному університеті імені Василя Стуса 24 січня відбулося чергове засідання ректорату. Попри виклики сьогодення, ми тримаємо освітянський стрій та щоденно працюємо задля перемоги України.

Відкрив засідання ректор Донецького національного університету імені Василя Стуса Роман Гринюк.

Завідувач навчального відділу Павло Римар окреслив динаміку контингенту здобувачів вищої освіти за І семестр 2022–2023 н. р. та кількість ставок на ІІ семестр.

Роман Федорович наголосив на необхідності проведення заходів, спрямованих на збільшення контингенту здобувачів вищої освіти відповідно до маркетингової і цінової політики Університету, запропонував Студентській раді активно долучитися до процесу зміцнення контингенту Університету.

Декан факультету історії та міжнародних відносин Юрій Теміров доповів про реалізацію принципу студентоцентризму в діяльності факультету. У межах імплементації студентоцентризму в освітній процес Юрій Тешабайович детально проаналізував вектори діяльності факультету історії та міжнародних відносин, зокрема: залучення здобувачів до процесу прагматизації та управління освітньої діяльності; створення умов для реалізації освітньо-наукового потенціалу здобувача; створення умов для активного залучення здобувачів до розвитку living-learning-community.

Перший проректор Тетяна Нагорняк запропонувала провести зустріч із представниками департаменту з навчально-наукової роботи Студентської ради щодо посилення освітнього потенціалу здобувачів.

Члени ректорату ухвалили низку важливих рішень щодо поширення кращих практик реалізації принципу студентоцентризму факультету історії та міжнародних відносин у діяльності інших факультетів університету; використання потенціалу консолідації колективу факультету в умовах війни України з росією для подальшого ефективного залучення здобувачів вищої освіти до розвитку living-learning-community в університеті.

Помічник ректора Владислав Бурдига розповів про результати підписання меморандуму між Асоціацією студентів та випускників ДонНУ імені Василя Стуса та сервісом із повернення надлишково сплачених податків та зборів «Podatok».

Роман Федорович подякував присутнім за продуктивну та натхненну роботу, що з кожним днем наближає нас до перемоги.

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас