Виберіть сторінку

Вітаємо із Всесвітнім днем радіо

Вітаємо із Всесвітнім днем радіо

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса вітає із Всесвітнім днем радіо, колег, друзів, партнерів («Суспільне: Вінниця», радіо «Місто над Бугом – 101,8 FM», «Radio TAKT»), стейкґолдерів і всіх тих, чия невтомна праця допомагає нам бути на зв’язку зі світом, розповідати міжнародній спільноті правду про війну в Україні, бути в курсі всіх подій та отримувати найсвіжіші та найдостовірніші новини у цей непростий час.

Ви допомагаєте формувати громадську думку та об’єднувати націю задля подолання викликів воєнного сьогодення. Ви сприяєте процесам державотворення, утвердженню правових засад та розвитку демократії.

Ваша робота дуже відповідальна та непроста. Вона вимагає від кожного співробітника професійних знань, сил та енергії, терпіння і самовідданості.

Щиро дякуємо вам за плідну співпрацю, надійне партнерство, медіапідтримку, аналітичні радіоефіри за участі наших експертів, об’єктивне висвітлення правди про російсько-українську війну, співзвучність поглядів і свідому громадянську позицію. Ми завжди на одній хвилі!

Зичимо вам міцного здоров’я та добробуту, професійного зростання і невичерпної енергії, успішної реалізації найсміливіших планів та творчих ідей, натхнення і мирного неба над головою! Бажаємо відкриття нових перспектив, розвитку та процвітання!

З повагою колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас