Виберіть сторінку

«Креативні індустрії – можливості для Вінниччини»

«Креативні індустрії – можливості для Вінниччини»

«Креативні індустрії – можливості для Вінниччини» – черговий захід Школи підприємця «Я – BOSS», де спікерами виступили представники Управління культури та креативних індустрій Вінницької обласної військової адміністрації та провідні фахівці галузі культури Вінницької області.

Експерти кажуть, що майбутнє економіки саме за креативною економікою і креативними індустріями – наприклад, саме креативність визначив як одну з головних компетенцій майбутнього Всесвітній економічний форум. До того ж, саме цим сферам не зашкодить автоматизація та роботизація, знову-таки через людську креативність.

На креативну економіку роблять великі ставки, зокрема і на Вінниччині, адже вона не лише може створювати привабливий інвестиційний клімат і сприяти розвитку соціальної сфери, а й є основою більш сталого та успішного економічного розвитку регіону.

Саме креативна економіка допоможе відновлювати країну після Перемоги і насправді навіть може стати двигуном цього процесу. Ба більше, представники креативної економіки можуть створити нову креативну країну.

Креативна економіка і розвиток креативних індустрій допоможе повернути українців, які були вимушені виїхати за кордон, додому та забезпечить їх високооплачуваними робочими місцями. Талановиті люди зможуть реалізовувати свій потенціал в Україні та заробляти власним інтелектом і творчістю, не шукаючи кращого життя деінде. Отже, інвестування у креативну економіку значно пришвидшить соціальний розвиток країни.

Економічний факультет

Архіви

Приєднуйтеся до нас