Виберіть сторінку

Стусівці у проєкті проєкту «Час.Опис»

Стусівці у проєкті проєкту «Час.Опис»

Стусівці підтримують круті ініціативи і роблять корисні продукти з молоддю України!

4 квітня відбувся офіційний старт проєкту «Час.Опис», що реалізується за підтримки Представництва ЄС в Україні та за ініціативи Євроклубу «Вікно в Європу».

Партнерами проєкту є Інформаційний центр ЄС в ДонНУ імені Василя Стуса спільно з кафедрою журналістики та соціальних комунікацій ДонНУ імені Василя Стуса, а також 14 євроклубів з різних куточків України: Вінниці, Харкова, Тернополя, Житомира, Полтави, Дніпра, Києва, Черкас, Кропивницького.

Метою проєкту є створення спільного медіамайданчику у вигляді творчого часопису талановитих школярів під менторством здобувачів-журналістів для створення цікавих художних продуктів: есе, фото, оповідання, інтерв’ю, малюнки, комікси,  меми, кросворди та ін.

Тематика: «Україна на шляху до Європейського Союзу».

Під час відкриття проєкту шляхом голосування було обрано логотип і банер проєкту. Переможцем у конкурсі лого став Олександр Кизь, здобувач спеціальності «Компʼютерні науки» факультету інформаційних і прикладних технологій ДонНУ імені Василя Стуса.

А талісман проєкту, який розпочав стажування у Стусівському університеті, ще чекає на своє імʼя. Можете запропонувати в коментарях до цього посту. Переможець отримає подарунок від євроклубівців.

Окреслені завдання, визначені ключові дати та напрями роботи. Готуємося активно до Дня Європи і збираємо матеріали для першого випуску нашого «Час.Опису»

Щиро дякуємо координатору Євроклубу «Вікно в Європу» пані Оксані Крайло за можливість бути частиною неймовірної амбітної та креативної команди!

Разом до Перемоги!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас