Виберіть сторінку

Благодійний великодній ярмарок

Благодійний великодній ярмарок

Кафедра психології факультету філології, психології та іноземних мов Донецького національного університету імені Василя Стуса 17 квітня провела благодійний великодній ярмарок.

Мета: збір коштів на потреби Збройних сила України, допомога Кризовому центру тимчасового проживання мам з дітьми «Дім Мама» та притулку для бездомних тварин «Планета».

Завдяки допомозі здобувачів вищої освіти, працівників кафедри психології на ярмарці було зібрано 3400 грн. Ми щиро вдячні в.о. завідувачу кафедри Вікторії Анатоліївні Оверчук, науково-педагогічному складу за допомогу в організації та активізації здобувачів вищої освіти для проведення Великоднього ярмарку. Також кафедра психології висловлює особливу подяку завідувачу навчально-наукової лабораторії кафедри психології «Центр соціально-психологічної адаптації особистості» Вікторії Вікторівні Вакар та лаборанту кафедри психології Аміні Андріївні Таран, які є ініціаторами та організаторами ярмарку. Завдяки творчості, активності та небайдужості здобувачів-психологів, колективу кафедри психології та всіх тих, які були активними учасниками ярмарку (купували, допомагали, надсилали та кидали свої кошти на благодійність) стало можливим подарувати радість дітям, тваринам та нашим захисникам.

Безпосередньо активними учасниками нашої благодійного ярмарку (які підготували майстер-класи, продемонстрували свої таланти та продавали все це) від здобувачів вищої освіти були: 1 курс – Соцька Аріна, Стручок Валерія, Каткова Ліза, Вишнівська Альона, Заєць Поліна, Попович Діана-Марія, Сорока Ляліна, Сюр Юлія, Білоус Аліна. 3 курс – Чуйко Анастасія. 4 курс – Бартко Анастасія, Рубльова Інна, 1 курс ОС Магістр (заочної форми навчання) – Артюх Альона. Ми щиро вдячні вам за небайдужість та вагомий внесок у благородну і благодійну справу – допомогу всім тим, хто цього потребує!

Кафедра психології

Архіви

Приєднуйтеся до нас