Виберіть сторінку

Онлайн-лекція «Global Food Security and Nutrition Crisis and Ukraine Impacts»

Онлайн-лекція «Global Food Security and Nutrition Crisis and Ukraine Impacts»

Шановні колеги та здобувачі Стусівського університету!

Запрошуємо вас на онлайн-лекцію почесного професора аграрної та прикладної економіки Науково-дослідного інституту продовольчої та аграрної політики Університету Міссурі PhD William H. Meyers «Global Food Security and Nutrition Crisis and Ukraine Impacts».

Міжнародну освітню ініціативу реалізує Фонд Василя Хмельницького K.FUND під егідою Міністерства освіти і науки України за грантової підтримки Українського фонду стартапів.

Лектор розповість про різні типи продовольчої безпеки у країнах із низьким і високим рівнем доходу; вплив 4 Cs – конфлікту, клімату, ковіду на продовольчу сферу. Слухачі дізнаються про методи оцінювання продовольчої безпеки, розроблені Федеральною службою продовольства США та іншими міжнародними організаціями, а також аналіз ситуації у продовольчій сфері згідно з даними методик.

Також під час лекції планується обговорення впливу війни росії проти України на продовольчу безпеку, глобальне виробництво та торгівлю.

Дата: 27 квітня 2023 року

Початок: о 19.00.

Реєстрація на лекцію за покликанням: https://ugf.academy/lectures/arts-and-humanities-social-sciences/global-food-security-and-nutrition-crisis-and-ukraine-impacts/

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас