Виберіть сторінку

Стусівці відвідали Кризовий центр тимчасового проживання мам з дітьми «Дім Мама»

Стусівці відвідали Кризовий центр тимчасового проживання мам з дітьми «Дім Мама»

Сьогодні кафедра психології разом із подарунками для дітей відвідала Кризовий центр тимчасового проживання мам з дітьми «Дім Мама». Це тимчасовий прихисток для матусь та діток, які опинились у складних життєвих обставинах без підтримки близьких та рідних людей. Головною метою Центру є профілактика сирітства. Засновницею і людиною, яка має чуйне і добре серце, є Череватова Ольга Олександрівна.

Ми відвезли їм канцелярію, яка завжди є необхідною для діток у цьому Центрі. Адже вони дуже люблять малювати, писати та створювати вироби ручної роботи. Щоб відчути атмосферу цього Центру – потрібно там побувати і подивитися цим дітям в очі, які наповнені радістю, вдячністю та впевненістю у новому дні.

Кафедра психології щиро вдячна здобувачам вищої освіти та всім, хто був якимось чином причетним до благодійного ярмарку, який було проведено кафедрою психології 17 квітня 2023 року. Адже завдяки всім вам, ми не тільки купили їм подарунки, а й подарували їм частинку нашого тепла, віри в краще та надію на майбутнє. Вони цього дійсно потребують і повинні зростати у хороших умовах та з теплотою у серці.

Кафедра психології ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас