Виберіть сторінку

Нагородження переможців обласних правничих конкурсів «Я знаю свої права» та «Юний юрист-міжнародник»

Нагородження переможців обласних правничих конкурсів «Я знаю свої права» та «Юний юрист-міжнародник»

У Донецькому національному університеті імені Василя Стуса 23 травня відбулося нагородження творчої учнівської молоді, переможців обласних правничих конкурсів «Я знаю свої права» та «Юний юрист-міжнародник», а також вчителів, які підготували школярів.

У співпраці з юридичним факультетом ДонНУ імені Василя Стуса конкурс «Я знаю свої права» проведено вже вчетверте, а «Юний юрист-міжнародник» – уперше.

Організатори мали на меті залучити учнівську молодь до підвищення правової свідомості та культури, стимулювати їх творче вдосконалення та активізувати інтерес учнів щодо актуальних питань у сфері міжнародного права, міжнародних відносин.

Анатолій Калєтнік, заступник начальника управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької облдержадміністрації привітав переможців та зауважив: «Ми підтримуємо ініціативи з проведення наукових конкурсів серед учнівської молоді з такої актуальної теми, як права людини. На жаль, ми зараз є свідками масового їх порушення зі сторони агресора. Ми спільними зусиллями маємо популяризувати розуміння про те, що людина та її права – це найвища цінність. Висловлюю вдячність педагогам, які, незважаючи на складні умови, продовжують навчати та допомагають розкриватися нашим юним талантам».

Юридичний факультет

Архіви

Приєднуйтеся до нас