Виберіть сторінку

Школа юного дослідника: методи та засоби реєстрації біологічних сигналів

Школа юного дослідника: методи та засоби реєстрації біологічних сигналів

На  факультеті хімії, біології і біотехнологій ДонНУ імені Василя Стуса  відбулося заняття для школярів  у межах нашої вже традиційної  «Школи юного дослідника».

У суботу 10 червня 2023 року ми з нашими здобувачами досліджували методи та засоби реєстрації біологічних сигналів, їхнє значення та практичне використання. Під керівництвом співробітників кафедри біофізики і фізіології Міщенка Артема Михайловича, кандидата біологічних наук, старшого викладача,  та Тарадіної Галини Вікторівни, старшого викладача, наші учні мали можливість узяти участь в експерименті та опрацювати отримані результати за допомогою статистичної програми. Також разом із викладачами школярі опрацювали інформацію про те, які біологічні сигнали продукує людський організм, як їх можна зареєструвати, і як це можна використати у житті. Заняття вийшло насиченим та цікавим.

Сподіваємося, що час літнього відпочинку надасть можливість набратися нових позитивних вражень та нових ідей, які ми зможемо реалізувати на заняттях нашої Школи юного дослідника у наступному навчальному році!

Далі буде!

Факультет хімії, біології і біотехнологій ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас